FauerWeb's anbefalinger fra kunder

Anbefalinger fra mine kunder til FauerWeb

I virkeligheden er det jo mine kunder som bedst fortæller hvem jeg er og hvad jeg kan.

Derfor har jeg samlet alle de anbefalinger jeg har fået gennem tiden her på denne side. Nogle af dem er anbefalinger som jeg har fået for længe siden, men det ændrer jo ikke ved hvad der blev skrevet om mig.

Alle anbefalinger er kopieret ind… jeg har kun rettet stavefej!

Se også mine anbefalinger på Google.

Følg med på Bloglovin

Anbefaling fra Mia Madsen

Mia Madsen

Britt Vahl Rasmussen

Akita Larsson, Akita Design
‎Fabrina Myllerup, Kvalität

FauerWeb v/ Line har designet og hjulpet tandlægecentret Denteam med vores hjemmeside, hvilken har levet helt op til vores forventninger.

Line har vist store interesse både for faget, hvor hun har sat sig ind i klinikkens rutiner og behandlinger og har beskrevet disse på et meget proffesionelt plan.

Line er meget omhyggeligt, kreativ og pligtopfyldende hele vejen igennem. 

Vi kan varmt anbefale FauerWeb v/ Line – Man ringer aldrig forgæves til Line

Bedste hilsener

Amir Barhagh, Tandlægecentret Denteam Gruppen

KAMI har i samarbejde med Line Fauerholm fra FauerWeb fået vores nye hjemmeside i luften.
Et spændende projekt hvor vores hjemmeside er blevet meget skarpere!

Line har været primus motor på designet af hjemmesiden, og derudover været den ”teknisk del” ift. at få alt lagt ind i Word Press som KAMI har valgt at benytte. Udover design og teknik har Line også i vid udstrækning udfordret KAMI på vores forretning, og er kommet med forslag til vores Key Selling Points, og hvad der er væsentligt at fremhæve ift. hele ”salgsdelen”. I bund og grund er vi blevet skarpere på alt det vi kan, og hvordan vi bruger det i en PR-mæssig sammenhæng. Det vigtige er jo hvad vi skal fokusere på fremadrettet, for via vores hjemmeside at få nye kunder!

Vi er ikke i hus med SEO på siden – det er en on-going proces hvor vi forventer at benytte Line til at bringe os skridtet videre – så vi kan få det fulde udbytte af vores hjemmeside!

Samarbejdet har forløbet upåklageligt – der har været god og konstruktiv sparring, og vi alt i alt meget tilfredse med det færdige resultat – så langt som vi er nu!

Nis Bjerring, KAMI

Line er en dygtig grafisk købmand. Jeg har ikke mødt mange som Line i mine 30 år i branchen.
Hun har et gudsbenådet talent for lynhurtigt at afkode mine ønsker til min hjemmeside og hun skynder sig med et smil på læben at lægge lidt ekstra i kurven. Ikke betalingskurven, men kurven af guldæg.

Og så er hun kvinde, hvilket i sig selv er en kvalifikation. Hun forvalter sit talent med overbevisende elegance, så selv en betongrafiker forstår, hvad det handler om.

Fik jeg sagt, at jeg kun har talt i telefon med hende ..!
Glæder mig til at ryste næver med hende ved førstkommende lejlighed.

John Jensen, JohnJensen Grafisk

Vi har i Faaborg Gymnastikforening været meget glade for Line og hendes arbejde. Hun har lavet en utrolig flot hjemmeside til os, gjort alt for at opfylde vores ønsker, og

Ikke mindst har alt været lavet hurtigt og effektivt – til den aftalte dato.

Lene Skovgaard, Faaborg Gymnastikforening

Anbefaling Søren Jakobsen

Søren Jakobsen, Muskelværkstedet

Jeg er utrolig tilfreds med mit website.

Det afspejler hvem jeg er og præsenterer mine kompetencer på en spændende måde.

Line har været rigtig god til at lytte til, hvad jeg gerne ville og har evnet at løftet mine ideer op på en tidssvarende digital platform.

Line har lyttet, været løsningsorienteret, konstruktiv og kreativ.

Jeg har fået mit bedste website ever ud af det😊.

Pia Olsen, Citat.dk / Frederiksberghave Have Yoga

Bent Bærentzen, Kunstner og fotograf

FauerWeb under ledelse af Line Fauerholm har stået for design og opsætning af vores nye hjemmeside.
Første møde vi holdt, fik vi klarlagt design/funktioner. Herefter lavede Line et oplæg som dannede grundlag for siden.
Vi tog to dage ud af kalenderen og fik lavet alt opsætning og alle tekster.

Samarbejdet omkring udførelsen har sikret en levende hjemmeside der lever op til mine forventninger anno 2015.
Input fra Line har sikret at hjemmesiden opfylder de forventede krav fra brugerne til funktionalitet.
Ligeledes har Line været meget hjælpsom med vejledning til div. beskrivelser/tekster på hjemmesiden, så den indeholder de elementer der sikre bedst mulig placering via. google søgning.

Jeg kan varmt anbefale Line til fremtidige kunder.

Anders Pedersen, PH Byg Faaborg

Med sit firma, FauerWeb, har Line designet og opbygget vores webshop, .
Vi er meget tilfredse med hele processen, og det skal med, at pris og produkt stemte fint overens.

Line er en dygtig grafiker og skrap til WordPress – herunder at få de forskellige ‘besværlige’ plug ins til at spille sammen med WordPress.

BeautyLab kan varmt anbefale Line som partner på webløsninger i WordPress. Den bedste anbefaling er vel, at vi selv påtænker at benytte FauerWeb til fremtidige projekter.

Henrik Nielsen, Beautylabb Greenstore I/S

Jeg valgte Line fra Fauerweb, til at lave min nye hjemmeside, fordi jeg ville støtte en lokal virksomhed. Jeg havde ellers regnet med selv at lave hjemmesiden for min klinik, men som nystartet virksomhed fandt jeg ret hurtigt ud af, at det havde jeg ikke overskud til.

Derfor var det befriende at kaste alle mine idéer i hænderne på Line, og efter et par forsøg og til-retninger, at løfte armene i vejret – bingo – hun havde ramt plet!

Nu nyder jeg at kigge på min hjemmeside. Den er lavet i WordPress, og efter en grundig gennemgang med Line kan jeg selv nemt kan skrive nye tekster. Hvis der skal mere til, mailer jeg til Line, så vil hun hurtigst muligt lave det.

Derudover holder Line øje med siden og laver de system opdateringer, der skal til.

Line hjalp mig også med logo og andet markedsførings materiale.

Jeg anbefaler gerne Line til nystartede virksomheder.

Birgit Bendtsen, Din lokale fodplejer

Line har lavet min hjemmeside, www.toverasmussen.dk og jeg er meget tilfreds med hendes arbejde, og har følt mig mødt i mine ønsker om hvordan hjemmesiden skulle se ud og hvordan den skulle fungere. Herudover har jeg fået en grundig instruktion i hvordan jeg selv kan redigere og udvikle siden så den hele tiden kan være i proces.

Tove Rasmussen, Slagelse kommune

Mette Kabell, Fodpleje i Centrum

Jeg giver Line, fra FauerWeb, min varmeste anbefalinger.

Hun formåede, i løbet af blot 10 dage, at bygge den flotteste hjemmeside op til mig, som langt overgår mine forventninger.

Line er yderst kompetent, og lytter til sine kunders ønsker.

Hun er fagligt skarp, og er rigtig dygtig til at lære fra sig, så man føler sig godt rustet til at varetage sidens funktioner selv, når den er i luften.

Hun er yderst hjælpsom og effektiv.

Ingen tvivl om at du skal vælge Line, hvis du ønsker perfektion og blik for detaljen.

Kærligst

Lotte Thunø Aarestrup Olesen, Mindstitute

Jeg har haft indledende møde angående udvikling af min hjemmeside hos Line og også deltaget på et af hendes en-dagskurser i webshop.

Line er god til at sætte sig i kundens sted og bliver ikke irriteret over at man ikke er noget computergeni.

På pædagogisk vis og med stor tålmodighed er hun både hjælpsom, men også dygtig til at hjælpe en.

Hvis jeg skal have hjælp i fremtiden, vælger jeg helt klart Line og kan kun varmt anbefale at deltage på hendes kurser, som forøvrigt prismæssigt også er fair og til at betale også for små virksomheder.

“P.s. når man deltager på hendes endagskurser, kan man glæde sig til noget lækkert mad!”
“Og endnu et p.s Hun er også hurtig til at melde tilbage 🙂 “

Grace Hidalgo Wulff, Hundetræning Sydfyn

Jeg har haft et rigtigt fint samarbejde med Fauerweb. Line er hurtig, dygtig og rigtig god til at forklare alt det, jeg ikke forstår.

Hun er professionel, meget serviceminded og virkelig tålmodig. 

Fauerweb får min allervarmeste anbefaling!

Karin Wain, Karin Wain TEKST & TERAPI

Line har reorganiseret min hjemmeside – Line kan jeg helt klart anbefale til dem der skal have lavet en (Ny) hjemmeside: – hun kan anbefales for hendes hurtige måde at fange mine ideer og få dem omsat, god til at komme med forslag og ideer, bliver ved indtil jeg er tilfreds med produktet, stabil og pålidelig. Levere til tiden, god sparringspartner.

Line har kendskab til mange forskellige systemer mm., – du er i rigtig gode trygge hænder hos Line 🙂

Anne-Dorte Waever, Ansigtszoneterapi

Tak for din indsats for at få vores hjemme side op at stå, du har virkelig gjort et stort og godt professionelt stykke arbejde som mange andre kan nyde godt af, og derfor kan jeg varmt anbefale dig til andre om at få oprettet en hjemmeside af dig.

Formand Jan Saksaa, H/F Grønland Korsør

Henrik Solmer, Svendborg Flyveklub

Hej Line,
Jeg er imponeret over det fantastiske arbejde, du har lavet for mig.

Nu har jeg fået et super logo, et fantastiske design til min hjemmeside www.health-coach.dk, til folder og visitkort.

Det, der imponerer mig allermest er ikke kun din professionalisme, men også det, at du kan gribe mine tanker og ønsker og omforme dem til et super flot design – på ganske kort tid.

Der hvor du virkelig skiller dig ud, er ikke kun din faglige dygtighed, men din store erfaring, som tilsammen gør, at du virkelig giver ”Value for money”.

Du er meget velkommen til at bruge mig, når du har behov for en reference.

De bedste hilsner

Hagbarth Skjold Andersen, Health Coach

Faaborg Festival er et musikarrangement der er stærkt afhængig af en god og bred PR.
Vi har I år samarbejdet med FauerWeb, og Line har vist sig som en kreativ, alsidig og dygtig designer til både det trykte materiale, såvel som hjemmeside og de øvrige sociale medier.
De mange møder vi har haft, er faldet godt ud bla. fordi hun har evnen til at lytte og sætte sig ind i det basale behov hos os som festival.
Hun er en hurtig og behagelig samarbejdspartner som vi roligt kan anbefale andre at entrere med!

Det er rart at koncentrere sig om musikken og så lade andre om det man ikke har forstand på!!

Jan Valbak, Faaborg Festival

Ad tilfældighedens vej blev det Line, der blev min webdesigner, og det har jeg på ingen måde fortrudt!

Line er en kreativ og dygtig webdesigner med rigtig god forståelse for kundens behov. Line kommer med forslag (via telefon eller mails) samtidig med, at hun viser stor lydhørhed over for kundens ideer og behov. Line har en god evne til at sætte sig ind i det fagområde hjemmesiden udarbejdes til, hvilke gør hendes ideer, spørgsmål og rettelser relevante i forhold til både design og indhold.

Hun har på eget initiativ designet mig et rigtig flot logo, som jeg er meget glad for. (se evt. maikensanderhoff.dk)

Hun har en særdels god forståelse for kundens manglede forståelse af fagtermer, inden for hendes fagområde, og er tålmodig forklarende, så kunden selv får mulighed for at opdatere og vedligeholde hjemmesiden.

Line er desuden altid hjælpsom i forhold til spørgsmål.

Maiken Sanderhoff, Psykoterapeut Maiken Sanderhoff

Jeg havde gennem 8-10 år vedligeholdt en vens hjemmeside. Ikke noget særligt, blot skiftet lidt tekst og fotos i ny og næ.

Men så traf jeg Line, og hun skabte en hel ny hjemmeside med et moderne design på ingen tid.

Min ven og jeg er meget tilfredse med den nye hjemmeside, der signalerer både dynamik og innovation.

Poul-Jan Petersen, Computergrafiker

WordPress kursus med Line Fauerholm har været let, spændende og lyst til at lære mere!
Line har en dejlig let og rolig måde at være på og møder en lige, hvor man er.

Det er et stort plus at Line både er grafiker/multimedie designer og har en stor viden fra mange års erfaring med at lave hjemmesider for folk og derfor har let ved at vejlede os individuelt. Opbygningen af kurset i moduler og betaling ved køb af hver enkelt modul er en stor fordel som iværksætter. Jeg bruger kun den tid og de penge, som er nødvendigt for min virksomhed, og så er det selvfølgelig spændende at snakke med en, der selv er iværksætter. Jeg glæder mig til at få den sidste Finnis på plads med min hjemmeside.

Hellemai Toft, Kunstner Hellemai Toft