Det her er mig – “Reklame Line”

 • Line Fauerholm (ReklameLine)
Line FauerholmDigital konceptudvikling, speciale i E-handel
“Reklame Line” et kaldenavn jeg har haft i snart 30 år… et navn jeg faktisk er stolt af, for det beviser jo, at jeg må have gjort indtryk på nogen en gang.

Uddannet: Grafisk designer, Multimedie Integrator, Multimedie Designer og nu sidst men ikke mindst har jeg taget en BA i digital konceptudvikling med speciale i E-handel = 10 års uddannelse inden for branchen 😉
+ omkring 30 fagrelevante kurser = yderligere 1 år.

Og jeg fortsætte med at holde mig ajour / uddanne mig.

Lidt mere om at gøre indtryk

Hvis jeg skal gøre et godt indtryk på dig, så bliver jeg jo nødt til at vise mig fra den bedste og flotteste side . . .

Altså forsøge på at gøre et godt indtryk på dig!

At gøre indtryk er jo et vidt begreb . . .

 • Du kender sikkert de personer som kommer ind i et lokale, og i det øjeblik står hele verden stille og alle betages af den person, det er en måde at gøre indtryk . . . sådan er jeg ikke!
 • Du kender sikkert de billeder som viser dig et eller andet som får dig til at grine, forbavses eller måske væmmes, det er en anden måde at gøre indtryk . . . det kan jeg godt finde ud af at lave!
 • Du kender sikkert også de personer der skriver så fint og klart, at alle forstår hvad budskabet er . . . det kan jeg altid blive bedre til, men jeg ELSKER at skrive til dig og alle andre, for jeg har så meget at fortælle!
 • Du kender sikkert det, når du slår op på en reklame, annonce eller måske en hjemmeside og tænker “ØJ ! det må jeg prøve eller eje!” det vil jeg at påstå at jeg kan, faktisk så meget at jeg har levet af det de sidste 20 år.
 • Eller har du prøvet når nogen syntes noget er smukt, og du syntes det er noget helt andet, der er smukt . . . Jeg laver det som DU syntes er smukt og som dine kunder syntes er fantastisk!
 • Du kender måske også det, når du endelig finder den hjemmeside, som netop fortæller dig om det, du søgte og du tænker “Nåre det var sådan det var!” så bliver du glad for nu lærte du noget nyt . . . Jeg kan få de hjemmesider til at blive fundet!
 • Eller kender du det at, der er noget som er svært at forstå og du ved ikke hvor du skal få svarene, og så møder du en person som giver dig svarene, måske endda uden at forlange noget til gengæld . . . Sådan kan jeg også være! 
 • Har jeg gjort indtryk på dig nu???
  Det håber jeg!

Det handler jo netop om at gøre indtryk

 • Al markedsføring handler om, at gøre indtryk på modtageren, om det er via billeder, tekst, funktionalitet, service eller noget helt femte.Så det er handlinger der bliver gjort for at gøre indtryk på modtageren.
 • Men hvad hjælper det at du er kanon god til at gøre indtryk, hvis du forsøger at gøre indtryk på de forkerte, altså dem der alligevel ikke er modtagelige for dig (dit produkt)?
 • Eller hvad hjælper det at du står det helt forkerte sted, og viser dig frem, så der slet ikke er nogen der ser dig?
 • Eller endnu værre hvad nu hvis du får givet det forkerte indtryk, fordi du ikke vidste hvordan du skulle vise dig frem?
 • Måske kan du ikke finde ud af at bruge det sprog eller de ord, som dine modtager henvender sig til dig med?
 • Og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du er både dygtig, fin og servicemindet og dem der har mødt dig har også et rigtig godt indtryk af dig. Du møder måske bare ikke dem alle?

GODT INDTRYK på dine kunder

Jeg kan hjælpe dig med, at gøre et GODT INDTRYK, på dine kunder!

Når du vælger mig, så gør vi sådan her . . .

 1. Først så snakker vi bare . . . og du stiller mig en masse spørgsmål.
 2. Så stiller jeg dig en masse spørgsmål.
 3. Derefter skriver jeg ned hvad vi har snakket om og aftalt + jeg beregner en pris til dig, det får du på mail.
 4. Når du har læst det igennem, så har du sikkert mange flere spørgsmål, så snakker vi igen . . .
 5. Jeg retter mit skriv og pris til og du får det på mail.
 6. Først når du siger “OK det er det jeg vil have du laver”, går jeg igang.
 7. Jeg laver det første oplæg til designet, du kigger det igennem.
 8. Jeg retter til, eller laver helt om, så du bliver glad for din nye hjemmeside.
 9. Hvis du ikke allerede har tænkt på billedemateriale og tekster, vil jeg her bede dig om det (jeg har ikke din insider viden om dit produkt / din service).
 10. Jeg fylder indhold på siden.
 11. Du får kursus i selv at ligge indhold på siden, så du selv kan tilrette og tilføje indhold. Kurset får du over Skype, for der kan jeg fjern-undervise dig.
 12. Jeg skriver SEO tekster (søgeord og tekster, som gør at kunderne kan finde din hjemmeside) .
 13. Jeg laver de aftalte ekstrafunktioner til din nye side.
 14. Du tjekker det hele igennem.
 15. Jeg tilretter evt. avancerede funktioner og steder på siden.
 16. Du er glad og jeg er glad !  🙂
 17. Du betaler mig.
 18. Får du brug for hjælp til siden skriver du på mailto@fauerweb.dk eller ringer du på 28675925 eller kalder mig på Skype med “fauernyverden”.

Sidste nyheder fra mig