Online synlighed med SEO og SSL

I dag er det vigtigere end nogen sinde at din virksomhed er synlig online.

For at få en hjemmeside synlig online og let tilgængelig er der mange parameter der skal arbejdes med, det kaldes SEO – søgemaskine optimering. Efterhånden som årene er gået er SEO blevet mere og mere avanceret.

I bund og grund handler det om at skabe en online profil med indhold (content) som er faglig relevant, troværdig og oplysende og så handler det om at fortælle det til en robot (Google), som så skal kunne give det videre til dine potentielle kunder (mennesker). Så når dine kunder ser indholdet fra robotten, skal de føle sig fristet til at handle med din virksomhed og klikke på dit link.

Robotten er primært i stand til at modtage ord og kategorisere dem, hvorefter den kan vise kategorierne for dine potentielle kunder, men dine kunder søger ikke nødvendig vis i kategorier.

Så du skal kunne regne ud hvad dine kunder vil søge efter hvis de vil handle med en virksomhed som har dine produkter/services og så skal du kunne kategorisere det for en robot, som så derved er i stand til at vise indholdet for dine potentielle kunder.

Hvis det så endelig lykkedes at få dine potentielle kunder til at kigge på din hjemmeside, så handler det om at fange deres interesse på et split-sekund og give dem faglig relevans, troværdighed og oplysning på en nem og appetitlig måde så de ender med at lave en handel (konvertering) med din virksomhed.

Flowet er delt op sådan her:

> Du hjælper Google med kategorisering af dit indhold
> Google eksponerer det
> kunden ser det
> kunden klikker på det
> kunden ser med hjerne og føleser på din hjemmeside
> kunden bliver glad
> kunden klikker på køb/kontakt
> så sikrer du at kunden får en god oplevelse
> kunden kommer igen
> du er glad 🙂

Som du kan se så skal der mange led på, før du har solgt via. din hjemmeside.

Alle disse led findes der en masse værktøj til at håndtere, dem kender jeg… jeg ved også hvilke rækkefølge og sammenhæng de skal bruges i…

Hvad jeg ikke ved noget om er dine produkter!

Derfor er god SEO altid afhængig af din indsats også, og jeg skal nok lærer dig alt det du skal vide undervejs, så du selv efterfølgende kan bygge videre på det.

De bedste websites jeg har været med til at lave er dem hvor min kunde også selv er meget aktiv og interesseret i at udvikle siden.

Og jeg er allermest glad når jeg ser at min kunde selv kan 🙂

Havde du nu forventet at jeg havde skrevet en masse teknisk om hvordan du skal lave SEO og er skuffet, så er du velkommen til at Google “Hvordan laver jeg SEO optimering?” eller følge med i mine SEO Tuts

SSL certifikat kort:

  • SSL certifikat er vigtig for dig som vil sikre dine og dine brugere/kunders sikkerhed på din hjemmeside, specielt hvis du har en webshop.
  • SSL certifikatet på en hjemmeside ses ved URL adressen i toppen af siden, ved at der vises en lukket grøn hængelås og at der står https:/.. og ikke http:/ foran hjemmesideadressen.
  • Både Google og kunderne ser mere og mere efter om en hjemmeside har SSL certifikat, derfor giver det også højere placering på Google.

FauerWeb laver kun websites med SSL certifikat og det koster ikke ekstra.

Vil du vide mere om SSL certifikater kan jeg henvise til denne lange og uddybende beskrivelse af SSL certifikater