– sådan optimerer du i WordPress

Det er så lidt der skal til for at din WordPress hjemmeside bliver fundet i Google og det er nok lettere end du tror!

Ingen tvivl om at søgemaskine optimering er en større videnskab, hvis du har ambitioner om at ligge nr. 1 på side 1, men hvis du blot ønsker at din hjemmeside bliver fundet, så er det vigtigt at du får startet rigtigt op… og det er ikke så svært som det lyder.

Hvis du har en WordPress hjemmeside, så er det bare at gå igang:

  1. Start med at følge de danske video tutorials på denne SEO Tuts WordPress side, her kan du lære de vigtigste step, til at din hjemmeside bliver fundet på Google.
  2.  Så få en Google business konto, følg Googles anvisninger til at blive oprettet på Google Maps. Video tutorials kommer senere her på SEO Tuts.
  3. Få oprettet en Google Analytic konto så du kan følge med i hvilke effekt dine tiltag har. Video tutorials kommer senere her på SEO Tuts.
  4. Installer det u-undværlige plugin Yoast SEO i dit WordPress kontrolpanel, under Plugins, du kan downloade Yoast SEO gratis her, du skal blot trykke på linket “Download the free version>>” under den “store orange knap”.
  5. Hvis du ikke allerede har et SSL certifikat, bør du få det der hvor du har din hjemmeside (i fagsprog hos dit host). Video tutorials om SSL certifikater i WordPress kommer snart her.
  6. Skriv dig op, her til højre, til at få en mail hver gang SEO Tuts ligger en ny dansk video tutorials op.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til FauerWeb for at få hjælp, men det er billigere at gøre det selv, og når du begynder at se virkningen af dine anstrengelser, så kan du blive helt bidt af at lave SEO på din hjemmeside.

God fornøjelse på rejsen!