Projekbeskrivelse

Enkelt designet website
Jeg giver Line, fra FauerWeb, min varmeste anbefalinger.

Hun formåede, i løbet af blot 10 dage, at bygge den flotteste hjemmeside op til mig, som langt overgår mine forventninger.
Line er yderst kompetent, og lytter til sine kunders ønsker.
Hun er fagligt skarp, og er rigtig dygtig til at lære fra sig, så man føler sig godt rustet til at varetage sidens funktioner selv, når den er i luften.
Hun er yderst hjælpsom og effektiv.
Ingen tvivl om at du skal vælge Line, hvis du ønsker perfektion og blik for detaljen.

Kærligst

Lotte Thunø Aarestrup Olesen, Mindstitute.dk

Sådan her kan du også gøre!

Lotte ønskede sig en flot og enkel hjemmeside, med en blog på. Ikke nogle avancerede funktioner som eks. bookingsystem eller webshop.

Og siden skulle helst have været “i luften, i går”, så allerede i telefonen, fortalte jeg hvad hun selv kunne gøre for at få det til at lykkedes.

  1. Hun skulle sende alle oplysninger om hendes virksomhed på en mail (virksomhedsnavn, navn, adresse, telefon nr. mail, domænenavn’s ønske, Cvr.) så jeg kunne få bestilt hendes domænenavn, host og email i en fart.
  2. Hun skulle google “WordPress Theme” (billedesøgning), og se om der var nogle designs som faldt i hendes smag.
  3. Hun skulle skrive de tekster der skulle være på siden. Incl. 3 blogindlæg (det kunne også have været 3 nyhedstekster).
  4. Hun skulle finde billeder til alle tekster, enten egne billeder eller også købe billeder fra div. colourbox sider, så vi var sikker på at hun måtte bruge alle billeder kvit og frit.
  5. Der ud over skulle hun være klar til at svare på evt. spørgsmål og godkende evt. rettelser efterhånden som siden skred frem.

Lotte mødte velforberedt op til vores første møde.

Alt materiale var lavet klar og hun var klar på hvordan hun ønskede designet på hjemmesiden.

Efter 10 dage (incl. weekender) var hjemmesiden udgivet, der var lavet grundlæggende SEO (Søgemaskine optimering) på siden og Lotte havde fået undervisning i hvordan hun selv kunne redigere tekster og ligge billeder op + skrive SEO tekster.

Vi nåede endda at oprette en Google Business konto med Google analytic, Google webmastertools, Google Maps, opsætte en Skype konto til Lotte, så hun kunne lave Skype sessions med sine kunder og sidst men ikke mindst opsætte mailkontoen på de enheder som Lotte skulle bruge til at læse sine mails fra.

Resultatet af vores fælles arbejde kan du selv vurdere på mindstitute.dk … jeg er godt tilfreds og syntes Lotte har fået en flot og enkel hjemmeside.