Projekbeskrivelse

”Jeg er utrolig tilfreds med mit website. Det afspejler hvem jeg er og præsenterer mine kompetencer på en spændende måde. Line har været rigtig god til at lytte til, hvad jeg gerne ville og har evnet at løftet mine ideer op på en tidssvarende digital platform. Line har lyttet, været løsningsorienteret, konstruktiv og kreativ. Jeg har fået mit bedste website ever ud af det😊.”

Pia Olsen, Journalist og forfatter og yogainstruktør, Citat.dk / Frederiksberg Have Yoga

Online pdf bladrefunktion – Journalisten Pia Olsen havde brug for at kunne fremvise sit portfolio på sådan en måde at publikationerne kunne læses direkte på hendes nye websted så hendes læsere ikke blev ledt væk fra hendes side. Hun havde også behov for en blog funktion, så hun løbende kunne underholde sine læsere med hendes ord.

Løsningen blev en gratis ISSUU konto til pdf publikationerne hvorefter der blev lagt en visning af de enkelte publikationer ind på webstedet, på samme måde som her under.

Dette websted har indhold og struktur efter Pia’s egne ønsker og designet af FaueWeb, alle tekster (incl. SEO tekster) og billedematerialer blev leveret af Pia.

Pia har efterfølgende fået kursus i at kunne tilføje nyt indhold på siden.

Lækkert og brugervenligt 🙂