Projekbeskrivelse

“KAMI har i samarbejde med Line Fauerholm fra FauerWeb fået vores nye hjemmeside i luften.
Et spændende projekt hvor vores hjemmeside er blevet meget skarpere!
Line har været primus motor på designet af hjemmesiden, og derudover været den ”teknisk del” ift. at få alt lagt ind i Word Press som KAMI har valgt at benytte. Udover design og teknik har Line også i vid udstrækning udfordret KAMI på vores forretning, og er kommet med forslag til vores Key Selling Points, og hvad der er væsentligt at fremhæve ift. hele ”salgsdelen”. I bund og grund er vi blevet skarpere på alt det vi kan, og hvordan vi bruger det i en PR-mæssig sammenhæng. Det vigtige er jo hvad vi skal fokusere på fremadrettet, for via vores hjemmeside at få nye kunder!

Vi er ikke i hus med SEO på siden – det er en on-going proces hvor vi forventer at benytte Line til at bringe os skridtet videre – så vi kan få det fulde udbytte af vores hjemmeside!

Samarbejdet har forløbet upåklageligt – der har været god og konstruktiv sparring, og vi alt i alt meget tilfredse med det færdige resultat – så langt som vi er nu!”

Nis Bjerring, Partner - KAMI - kami.dk

KAMI STÅL A/S havde allerede en WordPress hjemmeside, men den var desværre ikke responsiv… det betød at siden ikke ændrede størrelse efter, den mobil enhed der blev brugt til fremvisning af siden.

Det gør den nu !

Designet var der som sådan ikke noget galt med, det var pænt og enkelt… det er det stadig, men nu er der tilføjet en masse flotte og sigende billeder til siden… + der er integreret videos og pdf filer.
Så blev der ryddet op i siderne og der blev tilføjet en hel del sider, så alle produkter og fag områder bliver nu beskrevet.

At alle tekster er fagligt grundigt beskrevet betyder at siden har et stærkt “content” som så betyder at siden bliver bedre eksponeret i Google ved specifikke søgninger på KAMI’s fagområder.

SEO (søgemaskine optimeringen) på kami.dk siden er en løbende proces.

Kami.dk er efterfølgende blevet oversat til engelsk. Integreringen af sprogversioneringen har FauerWeb også stået for.

Projektet bliver udført i tæt samarbejde med KAMI, hvilket giver siden et stærkt fagligt udtryk.