Projekbeskrivelse

Birgit er iværksætter som lokal fodplejer… hun har sat alle sejl ind på at komme til at leve af sit fag med ny klinik og et website med det hele.

Birgit ønskede et enkelt website som skilte sig ud i forhold til andre fodplejer websites.

Hun frabad sig billeder af modelfødder i fodbade med lotus blomster, men ønskede istedet et website som afspejlede virkeligheden.

Ideen med billeder af fødder med sko på (unge som gamle) var hendes egen, men ved at vælge billeder som er “fod selfies” bliver det endnu mere identitets-skabende for en evt. kunde som har brug for en fodterapeut.

Så ønskede hun online tidsbestilling, nyhedsmail funktion, blog funktion, facebook side og en webshop med salg af fodplejeprodukter.

Hendes nye website er sat op til at kunne det hele, men funktionerne er slået fra, indtil hun har tid / økonomi / produkter til at sætte dem i funktion.

FauerWeb har desuden også været behjælpelig med at gøre div. tryksager klar til Vistaprint.

Designprocessen har været et forløb, hvor vi har siddet ved siden af hinanden og jeg har opsat og flyttet rundt på de enkelte grafiske elementer indtil vi var tilfredse med resultatet.
Nogle kan visualisere designs inde i hovedet (mig) andre har brug for at se designet før de kan forholde sig til det (Birgit)… heldigvis er vi mennesker forskellige!

Det var et tæt samarbejde og resultatet kan ses på dinlokalefodplejer.dk … jeg er godt tilfreds med det.

Og det er Birgit også!  🙂