BeautyLab er en økologisk skønhedsklinik på Vesterbro, som netop har fået en helt ny webshop og online booking på deres hjemmeside.

Vi har haft kontakt via. telefon, mail, Dropbox og Skype. Og kontakten blev etableret gennem Opgavenetvaerket.dk.

Telefonen blev primært brugt til sms’er der informerede om en mail, fil, eller ønsket om et opkald på Skype.

Dropbox er en netbaseret fildelings funktion, hvor billeder, tekster ligges i en fælles mappe, så båden BeautyLab’s folk og vi kunne få fat i filerne. En rigtig nem og smart måde at flytte billeder o.s.v. fra den ene til den anden.

Skype er (for dem der ikke ved det) en gratis opkald funktion, som bruges over nettet, man etablerer forbindelse via. mail, og har derefter mulighed for at snakke sammen over nettet. Det eneste det kræver er et headset med microfon eller et webcam.
Fordelen ved Skype er at det er nemt, gratis og så kan skærmen deles, så eks. instruktioner i brug af CMS systemet kan køres når der er behov for instruktion.

På den måde kan vi servicere dig direkte uden at være fysisk i nærheden!

  • Shoppen har flere former for betalings muligheder (PayPal, Qickpay, Bankoverførsel).
  • Det er muligt at tilmelde sig BeautyLab’s nyhedsmail.
  • Der kan bestilles tid og betales for behandlinger direkte på siden.
  • Google Maps includeret.
  • Google Analytics includeret.
  • Bestilling af gavekort.

Der er lagt mange produkter ind og der er skrevet mange produktbeskrivelser, det kræver god kendskab til skriv på nettet og SEO… instruktionen i søgemaskine optimeret tekster,  har vi selvfølgelig givet… og det er med i prisen.

Det er da ikke sjovt at lave hjemmesider som aldrig bliver set, så derfor er det en selvfølgelighed at vi hjælper igang.

BeautyLab

22.000,- excl. moms

Følg med i mine indlæg med Bloglovin